Negativno mišljenje "Bobar osiguranju"

Bez autora
Mar 18 2015

"Bobar osiguranje" Bijeljina dobilo je negativno mišljenje revizora, jer finansijski izvještaji za prošlu godinu ne prikazuju istinito i objektivno finansijsko stanje ovog osiguravajućeg društva u skladu s propisima, stoji u revizorskom izvještaju objavljenom na Banjalučkoj berzi. Kako je istaknuto, odložena poreska sredstva su više iskazana, dok je gubitak tekućeg perioda manje iskazan za 1,3 miliona maraka. Između ostalog, istaknuto je i da su gubici po osnovu obezvređenja finansijskih sredstava raspoloživih za prodaju više iskazani, dok je, sa druge strane, gubitak tekućeg perioda iskazan manje za 1,6 miliona maraka.

Negativno mišljenje "Bobar osiguranju""Bobar osiguranje" Bijeljina dobilo je negativno mišljenje revizora, jer finansijski izvještaji za prošlu godinu ne prikazuju istinito i objektivno finansijsko stanje ovog osiguravajućeg društva u skladu s propisima, stoji u revizorskom izvještaju objavljenom na Banjalučkoj berzi.

Kako je istaknuto, odložena poreska sredstva su više iskazana, dok je gubitak tekućeg perioda manje iskazan za 1,3 miliona maraka. Između ostalog, istaknuto je i da su gubici po osnovu obezvređenja finansijskih sredstava raspoloživih za prodaju više iskazani, dok je, sa druge strane, gubitak tekućeg perioda iskazan manje za 1,6 miliona maraka.

U izvještaju se navodi i da je "Bobar osiguranje" u prošloj godini iskazalo gubitak od 12,1 milion KM, te manjak raspoloživog kapitala u iznosu od 11,9 miliona maraka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik